De status van jouw Prezi aanpassen

Welke status heeft jouw Prezi?

Wanneer je zelf een nieuwe Prezi aanmaakt is de standaard privacy status ‘Hidden’ bij een betalende account. Dit kan je nakijken op de detailpagina van een Prezi presentatie rechtsonder de Prezi weergave. Heb je een gratis Prezi account en maak je daarin zelf een Prezi, dan is de status ‘Public & reusable’. De Prezi is dus door iedereen te bekijken en kan gekopieerd worden voor eigen gebruik. Deze laatste optie kan je wel nog aanpassen.

Screen Shot 2014-06-01 at 13.54.41

Elke Prezi heeft 4 mogelijke privacy niveau’s

Private: Enkel jij en de personen van wie je een e-mail adres je hebt toegevoegd kunnen de Prezi bekijken.
Hidden: Jij kan de Prezi zien en bewerken. Degene naar wie je de link stuurt, kan de prezi ook bekijken en eventueel zelf bewerken.
Public: De Prezi kan op prezi.com door iedereen bekeken worden.
Reusable: Jouw Prezi is niet enkel public maar kan ook gekopieerd worden door anderen.

De prezi status aanpassen

share_knop
Je kan de status aanpassen op de overzichtspagina van jouw Prezi’s of op de detailpagina van de geselecteerde Prezi. In beide gevallen klik je op de Share button die de 4 opties zal weergeven. Verschuif gewoon het pijltje of klik meteen op jouw voorkeur.
Staat de Prezi open om te bewerken (= edit modus) dan klik je op de Share knop rechtsboven en selecteer je de eerste optie ‘Share Prezi’. Van hieruit kan je de privacy status nu ook aanpassen.