Een Prezi downloaden voor offline-gebruik

Een Prezi kan je downloaden om hem dan offline, dus zonder internetaansluiting, te bekijken. Dit doe je gewoon door op de Share knop rechtsboven te klikken wanneer jouw Prezi open staat om te bewerken en vervolgens klik je op ‘Download Portable Prezi’. Je kan op de detailpagina van een Prezi ook op de ‘Download’ knop klikken en kiezen voor ‘Presenting’.

Screen Shot 2014-06-01 at 15.32.59

De Prezi presentatie zal terug te vinden zijn op jouw computer of USB stick in de vorm van een Zip bestand. Unzip deze file en klik op het Prezi icoontje voor Mac of de .exe-file als je in Windows werkt. De Prezi presentatie start nu automatisch. Hou de 3 bestanden die de map met de Prezi bevat samen anders werkt de Prezi niet meer. Download de Prezi ook tijdig zodat je bij zware bestanden of een trage downloadtijd niet in de problemen komt.

Heb je een Pro Prezi account dan kan je ook ‘Editing & presenting’ aanklikken en zo kan je de Prezi ook offline bewerken. Heb je een Prezi offline bewerkt, dan laad je hem best wel terug op naar de Prezi online ruimte.