Prezinto is een klein team van creatieve professionals die geloven in de kracht van animatie video.
Maak kennis met Prezinto en ontdek via deze 10 vragen wat we doen en wie we zijn.

Welke animaties maakt Prezinto?

Wij maken animatievideo’s voor sales, marketing en HR doeleinden. Korte animatiefilms die informeren, overtuigen en aanzetten tot actie. Animaties die worden ingezet als intro, explainer video, marketing tool of social content. Onze animatie films zijn helemaal grafisch of een combinatie van beeldmateriaal en grafische elementen. Bekijk enkele voorbeelden.

Hoeveel kost een video animatie?

Vanaf €950 heeft u al een intro of logo animatie. De prijs wordt bepaald door de lengte van de video en de complexiteit. De kosten om een video te laten maken variëren ook naargelang de gewenste stijl en de techniek. Wij trachten altijd de perfecte match te vinden tussen het budget en de wensen van de klant. Vraag gerust prijs op zodat u kan zien wat voor u haalbaar is.

Hoe gaan jullie te werk?

Grondig. Dit wil zeggen dat we eerst uitgebreid luisteren naar wat u wil en wat uw onderneming doet. Het realisatieproces zelf bestaat meestal uit deze 6 fases: briefing / script & voice-over / design / animatie / sound effects / distributie & implementatie.

Hoelang duurt het maken van een animatie?

Kleine animaties vragen 1 à 2 weken. Grotere animaties zoals een explainer video 4 à 6 weken. Korter kan als de planning het toelaat.

Hoe lang kan een video duren?

Wij maken video’s van 3 seconden tot 90 seconden.

Waarom kies ik voor Prezinto?

1. Omdat we ervaren en goed zijn in het maken van animaties. We combineren creativiteit en marketinginzichten.
2. Omdat we een heel flexibel zijn. We werken met een klein team aan een klein aantal projecten tegelijk. Hierdoor houden we focus en blijven we wendbaar.
3. Omdat u tevreden zal zijn. Beloofd.

Voor wie werken jullie?

Kleine en grote bedrijven, organisaties, agencies en start-ups die geloven in de kracht van animatie en video marketing.

Wie zit er in het Prezinto team?

In ons team zit 1 marketing expert, 2 animatoren/illustratoren en 1 copywriter. Een compact, complementair team met opgeteld 37 jaar ervaring op de teller.

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons bureau zit in Nevele, da’s tussen Gent en Brugge. Ons werk is 100% digitaal, er zijn dus geen fysieke grenzen waardoor we werken voor elke klant die ons nodig heeft.

Zelf nog een vraag?

Stuur ons gersut een mail en wij bezorgen u snel antwoord.

Meer weten? Mail of bel ons T 09 220 02 99Hallo