Tegelijk werken aan dezelfde Prezi presentatie

De samenwerking activeren

Je kan met meerdere personen tegelijk een Prezi presentatie maken of samen bewerken. Je nodigt iemand uit om mee te werken door op de Share knop te klikken. Vul vervolgens het e-mailadres in van degenen die je wilt uitnodigen en duid hen aan als ‘Editor’. Elke genodigde ontvangt een e-mail met jouw invitatie en bij acceptatie wordt de Prezi automatisch toegevoegd aan de Prezi realisaties van de nieuwe medewerker. Voorwaarde is natuurlijk dat deze persoon ook over een Prezi account beschikt.

Screen Shot 2014-06-01 at 18.14.55

Wanneer één van de medewerkers aan de slag gaat in de gedeelde Prezi verschijnt zijn avatar op de Prezi. Ga je over het avatar figuurtje dan zie je de naam van die persoon.

Hoe beëindig je een samenwerking?

Wil je een bepaalde persoon niet langer als Editor benoemen, dan klik je op ‘Remove from Prezi’. Dit verschijnt als je op het kleine pijltje klikt achter het e-mailadres van jouw medewerker in het ’Share’ dialoogvenster. Doe je dit dan kan deze persoon de Prezi ook niet langer bekijken.

Screen Shot 2014-06-01 at 18.15.47

Samenwerkingen bekijken

Niet erg nuttig maar wel leuk om te bekijken is de Prezi Collaboration Map. Op deze kaart zie je wereldwijd wie met wie samenwerkt aan één of andere Prezi. Is de presentatie openbaar dan kan je deze ook bekijken.